Skärmavbild 2016-04-28 kl. 00.29.22Hej bloggisen. Okej, jag vet typ inte vart jag ska börja? Beyoncé har släppt nytt album och jag gråter när jag tänker på att jag är priviligerad nog att gå på denna jord samtidigt som den gudalika människan hon är. För er som missat så kan ni först och främst ställa er i ett hörn och skämmas, sen går ni in på iTunes och köper albumet Lemonade, sen lyssnar ni tills era öron trillar av. Jag lovar, det är värt det. Efter ni gjort det ska ni även kolla på filmen. Såklart så har hon gjort ett visual album, som jag grät sönder till. Jag är inte här för att recensera. Ni förstår ju själva att hon får topp-poäng, men inte för att hon är min favoritartist. Tvärtom. Det är just för att hon är värd topp-poängen och hon förtjänar att jämföras med legender som Michael Jackson och Prince. Det är därför hon är min favoritartist. För att hon är bäst.

Jag har under hela min tid som fangirl sett henne som någon som underhåller, och that’s it. Bey har alltid varit mån om att hålla sitt privatliv privat och för att vara ärligt så har jag faktiskt inte brytt mig speciellt mycket om vad som försiggår bakom kulisserna. Hon går ut på scenen och slaktar, sen går hon hem. Eller vad vet jag? I detta albumet *harkar mig* I DETTA FUCKING ALBUMET så är hon så personlig så jag trillar av stolen. Hennes ord ba POW POW POW, rakt i solarplexus. Tydligen är Jay Z otrogen? Med Becky with the good hair? Från att inte bry mig ett skvatt om deras förhållande till att sitta timme efter timme och googla ”who the fuck is Becky?”. Albumlistan går från att hota med skilsmässa till förlåtelse. Låtarna handlar inte om att basha hennes man för det han har gjort. Låtarna tar med mig och alla som lyssnar på en pro-women och pro-black resa som berättar för mig ”Jag är människa. Jag gör misstag, folk gör misstag. Jag är i ett förhållande som har sina brister, precis som alla förhållanden har. Jag har varit trasig, mitt folk har en trasig historia.” MOM.

Till alla som ska tjafsa kan fara åt pipsvängen! Alla andra – vilka är era favvislåtar? Mina är Hold up (som MNEK var med och skrev! Skriker!) All night, Sorry, Love Drought och Daddy Lessons (som är en countrylåt. OMG älskar!)

2016-04-28 Zara

Kommentarer

Magnus Nordin 4 år sen

Jag tycker du är perfekt.

Magnus

Johan 5 år sen

Jag har inte lyssnat så mycket på Beyoné. Men hon är säkert en bra artist som för soulmusiken vidare. Om jag inte minns fel spelade hon Etta James i filmen Cadilack Records.

Jennifer 5 år sen

Vart kan man lyssna på albumet?:)

Milena 5 år sen

Jag, syrran och två kompisar hade det här albumet igång när vi stod och målade tavlor på verandan. Det var superhärligt!

Alice 5 år sen

Ääääälskar också albumet och filmen! Mina favoriter just nu är All night, Sandcastles, 6 inch, Daddy Lessons och Pray You Catch Me. Egentligen hade jag kunnat rada upp alla för alla är sååå bra!
Men jag har en fråga, tror du att det är 100 % att Jay Z har varit otrogen?
Kram

Vicky 5 år sen

FAAAAAST ”Pray You Catch Me” är väl typ det bästa som hänt?????? Ryser varje gång jag hör den låten

Lydia 5 år sen

Asså jag gråter fortf av albumet seriöst lyssnade sönder såååååååå hååårt o gör fortfarande!!!!! Omg hon ä obeskrivlig jueee mina bästa ä daddy lessons all Night sandcastles Hold up sorry och freedom aka alla typ då hehe. Men asså Omg de första jag gör när jag vaknar ä lixom att sätta på!! Mamma kom in förut o ba sluta lyssna nu du har ju lyssnat klart nu ja ba No bitch ypu can never get too much of Queen. Men asså ommffgggg tagga konserten i sommar då!!!!! <33333

Amina 5 år sen

En fråga bara, när du menar trasig kan du vara mer specifik? Ja, det är en pro-black film som hon gjorde, men det handlar inte bara om historien. Det handlar även om nuet, att svarta kvinnor måste synas, vi är inte bara en historia, we are here. Tillbaka till frågan, vad menar du med trasig, cause’ sorry I’m confused…

Svar på kommentaren:
Zara Larsson 5 år sen

Trasig kanske var fel ord, men en jobbig historia. Speciellt i USA. Men du har helt rätt! Jag tycker verkligen man ska fokusera på det som händer nu.

Anna 5 år sen

Hold up, All night, Freedom och Daddy lessons är mina absoluta favoriter men jag ÄLSKAR alla låtar!!! Bey är bäst, punkt och slut.

Alice 5 år sen

Hela albumet är så himla bra, men mina favolåtar just nu är Hold up, Sorry, Daddy Lessons och Freedom. <3

isza 5 år sen

DONT HURT YOSELF!!!!

johanna 5 år sen

ska se henne i sommar och det kommer bli så jääääävla bra!!!

hon har ju tydligen nån special guest/förband i varje stad – OJOJOJ vad jag hoppas att det blir du! sveriges egen queen z! finns ingen som skulle göra det bättre. <3

PS en annan fråga: kommer Better you nånsin släppas på spotify eller får jag lyssna på bussversionen resten av livet?

Tess 5 år sen

Mina favoriter är Pray you catch me, Hold up, All night, Love drought!!!! DÖRRRRRRR

Amanda 5 år sen

VART SER JAG FILMEN?!?!?!

Svar på kommentaren:
Zara Larsson 5 år sen

iTunes eller Tidal!

Matilda 5 år sen

Alltså gud… Vet inte ens vart jag ska börja???! Detta albumet har BOKSTAVLIGT TALAT tagit över mitt liv de senaste dagarna. Det är så bra. Det är så genomtänkt. Det är så >{^}~+£{£€*£ !!!!! Kan inte ens beskriva hur fast jag är. Sitter och lyssnar och googlar dygnet runt om det. Hon är helt fantastisk.
Mina favoritlåtar är utan tvekan: hold up, sorry, daddy lessons, ALL NIGHT och sandcastles (!) och filmen ska vi inte ens prata om…. QUEEN F*KIN B!!!!! Hennes konsert i sommar kommer bli magisk!!!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…