• 2016-04-30
  • 5

Processed with VSCO with q4 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Hej bloggisen. Min manager har tjatat på mig i år och dar att jag ska ta och kolla på Clueless, så nu har jag äntligen slagit mig ner i soffan för att slökolla på den. Det känns lite som att denna rulle är Mean Girls storasyrra. Kul ju. Eller? Känn så jävla o-orginellt egentligen. Det enda jag kan tänka på är om det verkligen är sådär i high school. Det kan det ju inte vara? Det skulle inte vara riktigt klok. Men vet dock aldrig med USA. ”Dumfilmer” är sköna att ha i bakgrunden. Dessvärre låter min mage som en liten valbebis och jag är för trött för att laga någonting. Jag har inte gjort tomatsås på flera veckor och det känns verkligen konstigt i själen min. Istället för tomatsås äter jag nu sushi ca 3-6 dagar i veckan, jag börjar nästan bli lite äcklad av tanken men bara nästan!!!

2016-04-30 Zara

Kommentarer

douaa 5 år sen

marrakech?

Anton 5 år sen

damn you’re two days older than me. :)

Beata 5 år sen

fast sushi går ej att tröttna på!!

Amanda 5 år sen

Haha du kanske redan vet detta men såg nu att gladiatorerna hade samma jingel i sitt program som ni har till podden:)

R 5 år sen

Fortsätt uppdatera bloggen! :)

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…