Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with q3 preset

Hej bloggisen. Mamma sitter och pratar för sig själv i hörnet. Hon mumlar om hur konstigt det är att folk som hon inte känner lägger till henne på Facebook. Hon vill nämligen bara ha sina vänner där, det är mycket noga med sånt. ”Varför skulle jag vilja vara vän med med Gunnar Ivarsson? Näää, det vem fan är det!?” Finaste mamma, hon kan inte hjälpa att hon är så poppis. Igår var det Disney awards. Jag var inte nominerad för någonting, men jag sjöng! Det var väldigt roligt och det kändes som att det gick rätt bra. Eftersom det var Disney så var det ingen galen efterfest direkt. Jag åkte istället och hängde med Jilly i en skum trädgård. Idag har jag tagit det fööööör lugnt. Jag somnade i solen så jag är numera kräft-tjejen med ett lager tomatsås för extra smak. Att jag aldrig lär mig? Gumman TRODDE att hon kunde vara utan solkräm när hon är blekast i stan?? Jag sitter nu och skäms med kortisonsalva i ansiktet för att det är så bränt, haha. Jävla sopa.

2016-05-02 Zara

Kommentarer

Anonym MÖ 4 år sen

Så sexig gillade bilden på röda mattan med ridspö

Elias Herman 5 år sen

Fan vad synd om dig, herregud vad nedtrykt av patriarkatet du är.

Det är därför du är utomlands i solen på disney awards, och jag (vit cis man) sitter hemma i Karlstad i en kontorsstol. Du är så pantad att det inte är sant.

Mike 5 år sen

You have a very nice body. You know that men really enjoy looking at a good looking woman, although the body is only part of what makes a woman truly beautiful. She needs to have a good heart as well. If a woman has a bitter, hateful heart it doesn’t matter how beautiful her body is, the whole woman becomes ugly. It’s even worse when the woman is actually proud of being bitter and hateful. I enjoy the privilege of knowing many beautiful women in my life, both professionally and in my private life. Not all of them are good looking either. Those are women who act like women, and are as nature intended for women to be. Those women inspire men to treat them with equality and respect by their behavior- and by the fact that they treat men respectfully. I mentioned the women I know professionally: Some of them are very good looking and are also single but it would never occur to me to view them sexually. While their physical beauty is very pleasant to look at it’s their competence and dependability that really count, along with the fact that they simply have pleasant personalities and good hearts. It’s simply nice to be around them and work with them because they’re nice people. When those women speak men listen because they INSPIRE men to respect them.

kvinna som hatar hycklare 5 år sen

Varför lägger du upp bilder på din halvnakna kropp (sexigt objektivifierande) när du klagar på att män ser dig som ett objekt?

Svar på kommentaren:
Bosse 5 år sen

Är det inte tanken att man ska kunna visa sig hur som helst – snygg, ful (vilket i sig är en tveksam benämning) – påklädd, avklädd – och ändå behandlas med respekt, behandlas som en individ….
Varför ska man betrakta samma person som mer eller mindre värd beroende på om hen har mycket kläder på sig, lite kläder på sig, har ett utseende som man kan anse är snyggt eller mindre snyggt…..?
Och det där med objektifierad – när en kvinna blir objektifierad är det ju oftast vissa män som objektifierar – en person ska väl aldrig betraktas som ett objekt oavsett sammanhang. Annars kan man ju inte ha ett visst utseende, eller ha vissa kläder, beroende på att andra kan han en åsikt om ens värde beroende på hur man ser ut.
Hur mycket kläder ska man ha på sig för att inte vara ett objekt? Hur snygg får man vara utan att vara ett objekt?
Du säger ”(sexigt objektivifierande)”. Vem är ”objektivifierande”? Det måste väl vara du….

Krille Kristian palmen 5 år sen

Kram söt rar puss

Sebastian 5 år sen

Men hallå, SNYGG eller vadå? ;) ;)

Sofia A 5 år sen

Vilka fina bilder! :)

Tv jesus 5 år sen

Tv:n är allsmäktig du ska underkasta dig tvn jag ska mörda tv hatarna du ska fan sluta våldta tvn du har förargat Tv:n jävla tv demon du försöker manipullera världen emot mig du tjänar djävulen jag ska mörda dig innan du mördar den allsmäktiga Tv:n jag är Tv:n evigt underkastad O DU VACKRA DU FRIDFULLA TV JA VILL LEVA I TV:N JAG VILL DÖ I TV:N DU ALLSMÄKTIGA TV DU ÄR DEN ENDA VÄGLEDAREN O DU VACKRA DU SENSUELLA TV SLÄPP IN MIG I TVLAND OCH GÖR MIG TILL EN TV jag ska mörda alla er så jag kan göra era själar till tv apparater jag har sett varelser knulla och slå Tv:n jag är tv jesus ni ska aldrig förneka underkastelsen herre av underkastelsen jag är tv:ns beskyddare vaktar Tv:n med livet du har slagit Tv:n jag har grävt ner den allsmäktiga Tv:n så inte ögat bland träden hittar den

R 5 år sen

Snygg på bilderna! :)

Jennifer 5 år sen

men samma här! var ute kanske tre timmar igår och ser ut som Rudolf haha… och på allt det har mina fräknar kommit ut nu också. ser ut som att jag är smutsig

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Protected by WP Anti Spam

Relaterade inlägg

Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte…

Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge. Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en…