P1010490Jag upplever vid återkommande tillfällen någon slags sömnparalys. Jag befinner mig i vad jag tror jag vara limbo mellan vakenhet och sömn. Jag kan kontrollera mina drömmar men jag är heller inte vaken, jag kan nämligen inte röra på mig hur mycket jag än försöker. Jag har googlat runt lite och kommit fram till att jag måste vara en av väldigt få som upplever detta tillstånd som otroligt skönt. Jag älskar det. Det är absolut inget jag bestämmer mig för innan, utan jag bara hamnar där. Innan jag hamnar där, i paralysen, så känns det som vågor av något vibrerande och varmt som pulserar i hela min kropp. Det är dock vid detta ögonblick som det även kan kännas lite läskigt ibland. Vissa gånger känns det som att någon stirrar på mig från rummets hörn. Jag känner energin i hela rummet. Ibland är det som att någon kryper över mig på alla fyra och andas mig i ansiktet. Jag känner tydligt hur madrassen trycks ner på sidorna av min kropp när människan, eller vad det nu är, tar små kliv fram. Jag påminner mig själv om att jag bara drömmer, och eftersom jag kan påminna mig själv om att det är en dröm så förstår jag att jag har kontrollen över situationen och då kan jag slappna av och njuta av känslan, som enligt mig är magisk. Till exempel: min crush får hemskt gärna krypa över mig sådär. Klarhetsnivån är alltid 10 och eftersom jag själv kan bestämma vad jag vill göra i drömmen så har jag oftast sex, lulz. Vad fan ska jag annars göra liksom? Hänger ni med?

En annan återkommande känsla jag ofta får om jag sovit dåligt tidigare är att jag känner mig drogad i sömnen. Jag har aldrig känt den känslan vaken och jag vet att jag inte är full, då jag vet hur det känns att vara alkoholpåverkad. Jag kan inte prata ordentligt, ibland inte ens gå. Dessa drömmar kan jag inte kontrollera på samma sätt. Jag förstår delvis att jag är i en dröm men jag kan inte ta mig ur den. Jag får ibland samma känsla av det varma pulserande, fast mycket svagare. Jag får dåligt samvete i drömmen eftersom jag känner mig oansvarig som har knarkat ner mig på detta vis och oftast ställs jag inför en svår uppgift i detta tillstånd, haha. För någon vecka sedan skulle jag göra ett flygtest för att ta min licens för att bli privatpilot och jag var FITTHÖG (i drömmen alltså!!!) och svamlade bara runt.
 
Detta är alltså återkommande känslor i drömmar som jag haft så länge jag kan minnas. När jag berättar för mina vänner så är det ingen som känner igen sig. På internet står det om hypnagoga hallucinationer och om lucid dreaming. Jag antar att jag ’’lider’’ av det. Har ni någonsin upplevt detta eller haft konstiga återkommande drömmar?
2016-05-09 Zara

Bild 2016-05-08 kl. 23.56Ser ut som att jag har en förkärlek till crack-cocain pga sjukdom. Don’t judge.

Hej bloggisen. Här sitter jag i vad som känns som vargtimman, trots att klockan är ynka 23:00, på en toalettstolen i det bleka, kala ljuset. Stengolvet är kallt och min outfit består av ingenting, bokstavligt talat. Jag är naken, som vanligt. Har fruktansvärd ångest över saker jag tidigare sagt och gjort. Detta är alltså saker som jag kan ha sagt till en klasskompis för två år sedan och som jag med ett ganska självsäkert knyck på höften med armen i midjan kan påstå att denna kompis inte kommer ihåg. Sånna grejer. Fjanterier egentligen, men det äter upp mig. Paniken mamma kommer och hälsar på, helt oinbjuden. Hon bara klampar in här med skorna på och ställer sig bredvid mig i det lilla badrummet för att osa med sin dåliga energi. Ni ba ”vadå? Vems mamma?”. Alla har ju hört det ytrycket, I guess. Det var ju något man sa back in the days (omg, som att jag är 40 år??) Det är nämligen så att alla har en mamma, det är sedan gammalt. Panik och ångest känns ju otrevligt, ellerhur? Men fattar ni då panikens MAMMA?? Hur jävla panikig är inte hon? Dessutom är det morsdag här i USA. Jag får väl ta att önska alla mammor i USA grattis, grattis. Alla mammor förutom panikens.

 

2016-05-09 Zara

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with q3 preset

Hej bloggisen. Mamma sitter och pratar för sig själv i hörnet. Hon mumlar om hur konstigt det är att folk som hon inte känner lägger till henne på Facebook. Hon vill nämligen bara ha sina vänner där, det är mycket noga med sånt. ”Varför skulle jag vilja vara vän med med Gunnar Ivarsson? Näää, det vem fan är det!?” Finaste mamma, hon kan inte hjälpa att hon är så poppis. Igår var det Disney awards. Jag var inte nominerad för någonting, men jag sjöng! Det var väldigt roligt och det kändes som att det gick rätt bra. Eftersom det var Disney så var det ingen galen efterfest direkt. Jag åkte istället och hängde med Jilly i en skum trädgård. Idag har jag tagit det fööööör lugnt. Jag somnade i solen så jag är numera kräft-tjejen med ett lager tomatsås för extra smak. Att jag aldrig lär mig? Gumman TRODDE att hon kunde vara utan solkräm när hon är blekast i stan?? Jag sitter nu och skäms med kortisonsalva i ansiktet för att det är så bränt, haha. Jävla sopa.

2016-05-02 Zara
  • 2016-04-30
  • 5

Processed with VSCO with q4 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Hej bloggisen. Min manager har tjatat på mig i år och dar att jag ska ta och kolla på Clueless, så nu har jag äntligen slagit mig ner i soffan för att slökolla på den. Det känns lite som att denna rulle är Mean Girls storasyrra. Kul ju. Eller? Känn så jävla o-orginellt egentligen. Det enda jag kan tänka på är om det verkligen är sådär i high school. Det kan det ju inte vara? Det skulle inte vara riktigt klok. Men vet dock aldrig med USA. ”Dumfilmer” är sköna att ha i bakgrunden. Dessvärre låter min mage som en liten valbebis och jag är för trött för att laga någonting. Jag har inte gjort tomatsås på flera veckor och det känns verkligen konstigt i själen min. Istället för tomatsås äter jag nu sushi ca 3-6 dagar i veckan, jag börjar nästan bli lite äcklad av tanken men bara nästan!!!

2016-04-30 Zara

Skärmavbild 2016-04-28 kl. 00.29.22Hej bloggisen. Okej, jag vet typ inte vart jag ska börja? Beyoncé har släppt nytt album och jag gråter när jag tänker på att jag är priviligerad nog att gå på denna jord samtidigt som den gudalika människan hon är. För er som missat så kan ni först och främst ställa er i ett hörn och skämmas, sen går ni in på iTunes och köper albumet Lemonade, sen lyssnar ni tills era öron trillar av. Jag lovar, det är värt det. Efter ni gjort det ska ni även kolla på filmen. Såklart så har hon gjort ett visual album, som jag grät sönder till. Jag är inte här för att recensera. Ni förstår ju själva att hon får topp-poäng, men inte för att hon är min favoritartist. Tvärtom. Det är just för att hon är värd topp-poängen och hon förtjänar att jämföras med legender som Michael Jackson och Prince. Det är därför hon är min favoritartist. För att hon är bäst.

Jag har under hela min tid som fangirl sett henne som någon som underhåller, och that’s it. Bey har alltid varit mån om att hålla sitt privatliv privat och för att vara ärligt så har jag faktiskt inte brytt mig speciellt mycket om vad som försiggår bakom kulisserna. Hon går ut på scenen och slaktar, sen går hon hem. Eller vad vet jag? I detta albumet *harkar mig* I DETTA FUCKING ALBUMET så är hon så personlig så jag trillar av stolen. Hennes ord ba POW POW POW, rakt i solarplexus. Tydligen är Jay Z otrogen? Med Becky with the good hair? Från att inte bry mig ett skvatt om deras förhållande till att sitta timme efter timme och googla ”who the fuck is Becky?”. Albumlistan går från att hota med skilsmässa till förlåtelse. Låtarna handlar inte om att basha hennes man för det han har gjort. Låtarna tar med mig och alla som lyssnar på en pro-women och pro-black resa som berättar för mig ”Jag är människa. Jag gör misstag, folk gör misstag. Jag är i ett förhållande som har sina brister, precis som alla förhållanden har. Jag har varit trasig, mitt folk har en trasig historia.” MOM.

Till alla som ska tjafsa kan fara åt pipsvängen! Alla andra – vilka är era favvislåtar? Mina är Hold up (som MNEK var med och skrev! Skriker!) All night, Sorry, Love Drought och Daddy Lessons (som är en countrylåt. OMG älskar!)

2016-04-28 Zara

201641615483282411185563_sbig

Hej bloggisen. Jag har suttit stum i några minuter nu. Tycker inte ni också att det är sjukt vilka personer man träffar i livet? Jag menar, varför fick jag sådan tur att träffa världens bästa första kärlek? Världens bästa familj? Eller varför har jag världens bästa vän? Min bästa vän är ju världens bästa vän för mig, för att just vi passar så bra ihop. Precis som du och din bästa vän passar perfekt ihop. Innan jag träffade henne hade jag ju bra och fina kompisar som jag ansåg vara extremt nära med, men ingen nummer ett. Nu har jag det. Ganska trippy att allt i livet har lett till detta ögonblick och till vår vänskap, ändå tror jag inte på ödet. Allt är bara helt random och inget är förbestämt. Vi är inte så pass viktiga i universum, som att vi ska fylla ett syfte? Nänänä (oj pessimistens mamma hälsar på). Saker bara händer. Och om det inte händer nu så händer det sen. Är det inte då ännu mer galet att jag och min bästa vän har lyckats träffas? Jag antar att om det inte hade varit hon så hade varit någon annan, precis som med allt annat, men det blev just hon!!!?? Och hon har nu skaffat en blogg, min allra bästa vän! CKECK IT OUT HERE GAJS! Och HÄÄÄääär och HÄÄääääÄÄÄr. 

2016-04-18 Zara
  • 2016-04-17
  • 4

Skärmavbild 2016-04-05 kl. 15.42.13Mood: Eminem på bilden. Fattar ni hur trött jag är då? Eminem orkar inte ens peka fuck you ordentligt. Handen ser helt död ut. Så trött är jag. 

Hej bloggisen. Det är så härligt att vakna och se att solen skiner och himlen är oskyldigt blå. Det är dock mindre härligt att vakna av att solen skiner rakt i fejjan sju på morgonen tack vare saknaden av mörkläggande gardiner. Men känns det värt att klaga? Jag tycker inte det. Idag har jag haft session med Stargate, J Kash och Charlie Puth. Drömhäng med drömgäng. Stargate är fan de bästa producenterna i gamet, J Kash är fan bästa låtskrivaren i gamet och Charlie är en riktig stjärna. Jag hade verkligen så himlans kul med dessa gossar och skrattade tills tårarna rullade ner på kinderna mina. Det gick riktigt bra och det slutade med att jag knallade därifrån med en fet låt, precis som väntat. Imorgon är jag ledig. Det är ju trots allt skrivet i the good ol’ book att en ska vila på söndagar och det ska jag banne mig göra. På stranden till och med! Jag tänkte imitera en säl hela dagen, som bara ligger och fiser och har sig i värmen.

Jag älskar Los Angeles. Känns som att komma hem. Kanske för att jag är en liten ängel, i ängarnas stad.

2016-04-17 Zara
  • 2016-04-16
  • 0

ahlenszara

 

Hörrni, fick ett mail från Åhléns som ville berätta att målet med deras kampanj där vi kan shoppa loss i deras webbshop och samtidigt göra boenden för kvinnor på flykt lite mysigare var att få skicka ut 1 000 produkter. Nu när jag var inne och tittade på deras hemsida ser man att de skickat ut 807 produkter till olika skyddade boenden i Sverige! Fantastiskt att så många vill hjälpa till!
Kampanjen pågår i 6 dagar till så jag är övertygad om att 1 000 produkter kommer att hitta fram till dessa boenden.
Vill ni hjälpa till att knuffa dem mot målet så kika in här!
Härligt att se framför sig att vi är många som får möta våren och sommaren med ett leende och stort hjärta.
Tack Åhléns för ert engagemang!

zara2ahlens web campain web campain

2016-04-16 Zara
  • 2016-04-14
  • 9

IMG_4606

Hej bloggisen. HALLÅ, fattar jag ens själv hur lyckligt lottad jag är? Jag gräver inte guld i USA, nej mina vänner. Jag säljer guld. Jaharå, då tar vi oss till platinum då! Jag har verkligen världens bästa team bakom mig. Ingen av dom läser ju min blogg så tänker inte skriva ett tack-inlägg, som folk gör till sina morsor på deras födelsedagar typ. Man ba lägg ner, din mamma har inte Instagram. Stop flexing med en jävla paragraf om hur mycket du älskar henne. Jag vill dock säga tack till er som läser detta och som stöttar mig i allt detta. Det är ju nu det börjar på riktigt. Tillsammans tar vi små myrsteg mot någonting mycket, mycket större. Igår var jag på Nobu med Epic och käkade så jag svullnade upp som kärringen i Harry Potter, ni vet Dudleys faster? Stämningen var på tipptopp och jag ville inte gå därifrån.

MINUS idag: Idag gick jag på dejt med en söt kille och när vi skulle säga hejdå så visste vi inte om vi skulle kramas eller kyssas. Det var så jävla smärtsamt. Det var nog något av det stelaste jag har varit med om. Så stelt att han kände sig tvungen att smsa senare och be om ursäkt för missförståndet med kyssen och att vi får ta det en annan gång. Jag skrattar högt.

PLUS idag: Att jag åker till min älsklingsstad Los Angeles på fredag och där kanske någon vill kyssa mig.

2016-04-14 Zara
  • 2016-04-14
  • 3

_HE_6817

Hej bloggisen, finaste bloggisen. Jag har inte tagit hand om dig, lilla bloggisen. Men det kanske är dags nu? På riktigt? Eller ett detta ännu ett försök som kommer sluta med paus? Fan, bloggen är som mitt kärleksliv. Jag lovar hit och lovar dit, men så fort något annat roligt händer någon annanstans så drar jag dit. Jag säger att denna gången blir allt annorlunda och jag ber er komma tillbaka så ni kan få läsa mina ord igen. Jag vill berätta vad som händer i mitt liv för jag saknar det. Jag kommer ihåg när vi körde tre inlägg per dag, lilla bloggisen. Nu händer det då och då. Halvt för att jag får dåligt samvete och för att jag känner att jag sviker dig. Precis som mitt kärleksliv. Det är liksom inte helt perfekt, men jag vet att vi alltid hittar tillbaka. Du och jag bloggisen; vi kommer alltid ha varandra.

2016-04-14 Zara